Ostropel de pui
Ostropel de pui 

  • Timp de pregătire:
    10 Minutes 
  • Timp de gătire:
    40 Minutes
  • Împarte în:
    2 Minutes 

Ingrediente:

  • pulpe de pui - 6 buc. (aproximativ 1 kg)
  • ulei - 150 ml
  • bulion - 150 g
  • făină - 1 lingură
  • căţei de usturoi - 4 buc.
  • dafin - 2 foi
  • cimbru uscat - un praf
  • pătrunjel verde, tocat
  • Delikat cu gust de Găină - după gust
  • piper - 10 boabe

Paşi de gătire:

  1. Pulpele de pui se asezonează cu Delikat cu gust de Găină, se pun într-o tigaie cu ulei încins și se rumenesc pe ambele părţi, timp de 15 minute, la foc mic.

  2. În uleiul rămas se presară făină în ploaie, iar după 1 minut se toarnă bulionul de roșii, amestecând mereu cu un tel pentru a nu se forma cocoloașe. Se adaugă și mirodeniile: foi de dafin, praf de cimbru, usturoi pisat și Delikat Pudră Găină după gust.

  3. Se lasă pe foc mic, 10 minute, amestecând mereu. Se pun pulpele prăjite în vasul cu sosul preparat, se acoperă și se introduce în cuptor, pentru 25-30 de minute. Preparatul se servește cald, presărat cu verdeaţă tocată.

Gustul de acasă