Șnițel vienez din piept de pasăre
Șnițel vienez din piept de pasăre 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 1 kg
  • orez - 200 g
  • legume congelate - 100 g
  • ouă - 2 buc.
  • făină - 200 g
  • sare
  • ulei
  • Delikat Gust de Găină - 1 lingură

Paşi de gătire:

  1. Bucățile din piept de pui se dezosează ,se spală și se bat un pic pentru a le frăgezi. Se adaugă Delikat cu gust de Găină pe fiecare bucată. Orezul se spală bine și se pune la fiert în apă.

  2. Între timp se iau bucățile de piept de pui, se tăvălesc prin făină și ou bătut. Se pun la prăjit în tigaia încinsă.

  3. Atunci când totul este gata, se așază în farfurie orezul cu ajutorul unei cupe rotunde, șnițelele alături și legumele împrejur.

Gustul de acasă