Mâncare cu perișoare cu Delikat
Mâncare de perișoare cu cartofi și verdețuri 

  • Timp de pregătire:
    15 Minute 
  • Timp de gătire:
    50 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • apă - 2 l
  • roșii - 250 g
  • cartofi - 500 g
  • carne tocată de pui - 700 g
  • orez - 50 g
  • ou - 1 buc.
  • căței de usturoi - 3 buc.
  • ceapă - 2 buc.
  • morcov - 2 buc.
  • pătrunjel verde
  • mărar
  • Delikat Gust de Găină - 1 linguriță

Paşi de gătire:

  1. Carnea tocată de pui se amestecă cu oul, orezul și apoi se condimentează cu Delikat Gust de Gaină, apoi se formează perișoarele. Într-un vas cu apa, se pun perișoarele la fiert timp de 15 minute, îndepărtând spuma care se formează.

  2. Între timp, se curăță ceapa, usturoiul, cartofii și morcovii.

  3. Într-o tigaie, se călește ceapa și usturoiul.

  4. Se adaugă cartofii, morcovii și se toarnă zeama de la perișoare cât să îi acopere, se lasă 15 minute după care se adaugă roșiile.

  5. Se lasă la fiert la foc mic încă 15 minute și se presară câteva fire de pătrunjel și mărar.

Gustul de acasă