Ai încredere în
Gustul de acasă!
Clătește meiul într-o sită cu apă până când apa care scapă rămâne limpede, scurge-o bine. Se fierbe meiul într-o cratiță cu 500 ml apă. Acoperă și gătește la foc mic timp de 15 minute. Se ia de pe foc și se lasă la macerat încă 15 minute.
Curăță ciupercile și taie-le în bucăți. Se curăță ceapa și se toacă mărunt. Spală spanacul și scurge-l bine.
Prăjește ciupercile într-o tigaie mare în ulei de rapiță fierbinte. Se adaugă ceapa și se prăjesc. Adaugă spanacul, toarnă 50 ml de apă și lasă-l să se înmoaie. Se condimentează cu piper și Delikat Legume.
Adaugă încă 400 ml de apă și așteaptă până dă în clocot. Se adaugă apă de cocos, lapte și sos de soia și se fierbe. Adaugă cartofii dulci și gătește-i la foc mediu timp de aproximativ 15 minute până când cartofii dulci sunt fragezi.
Se amestecă meiul și se încălzește scurt. Se servește cu crema de brânza granulată.
Ai încredere în
Gustul de acasă!