Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se taie ceapa mărunt și se călește în câteva linguri de ulei. Se adaugă usturoiul pisat, morcovul ras și se lasă pe foc la călit până au prins puţină culoare. Se adaugă carnea de pui tocată și se lasă pe foc până se deschide la culoare.
Se adaugă vinul și se ţine pe aragaz până scade complet. Se adaugă bulionul de roșii (cu bucăţi de roșii de preferinţă), pasta de tomate, foaia de dafin și crenguţa de rozmarin, după care se acoperă cu un capac. Se ţine pe foc în jur de 30 de minute, până carnea devine fragedă.
Se scoate dafinul și rozmarinul, se adaugă oregano și busuioc. Pentru un gust mai bun se adaugă Delikat cu gust de Găină. Se pune smântâna și se mai lasă în jur de 10 minute pe foc.
Pentru sosul bechamel se topește untul, se adaugă făina amestecând încontinuu să nu se formeze cocoloașe, după care se adaugă laptele și se lasă pe foc să fiarbă în jur de 10 minute până dispare gustul de făină. Se condimentează cu nucșoară. Într-o tavă unsă cu unt se pun foi de lasagna, se adaugă un strat de sos béchamel apoi sos ragu, din nou foile de lasagna, repetându-se operaţiunea pentru a avea trei straturi. Se presară parmezan ras și se încheie cu o foaie de lasagna.
La final, se adaugă un strat subţire de sos bechamel si, din abundenţă, mozzarela rasă. Se dă la cuptor la 180°C pentru 35-40 de minute sau până când prinde culoarea aurie specifică.
Ai încredere în
Gustul de acasă!