Ai încredere în
Gustul de acasă!
Lasă spanacul să se dezghețe și apoi stoarce-l bine. Curăță ciupercile și taie-le în bucăți.
Prăjește ciupercile într-o cratiță în ulei fierbinte și apoi scoate-le. Se toarnă 400 ml apă și smântână dublă în cratiță și se amestecă cu Delikat Legume. Se aduce la punctul de fierbere în timp ce se amestecă. Se adaugă spanac și se fierbe timp de 2 minute.
Întinde o parte din sos pe fundul unui vas de copt mare. Pune două foi de lasagna deasupra. Pune o parte din sosul de spanac, jumătate din ciuperci și două foi de lasagna deasupra. Repetă procesul încă o dată. Finalizează cu sosul de spanac crem. Apoi presară brânză.
Coace lasagna într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C (cuptor cu ventilator: 180 ° C) timp de aproximativ 30 de minute.
Ai încredere în
Gustul de acasă!