Hamburger de pui
Hamburger de pui 

  • Timp de pregătire:
    70 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 600 g
  • ceapă - 100 g
  • ouă - 1 buc.
  • ulei de floarea soarelui - 30 ml
  • chifle - 4 buc.
  • ketchup - 40 g
  • maioneză - 4 linguri
  • salată verde - 1 frunze
  • Delikat cu gust de Găină - 10 g

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui tocat se amestecă cu ceapa tocată mărunt, oul și Delikat cu gust de Găină.

  2. Se formează hamburgerii, se pun pe tava unsă cu ulei, se acoperă cu folie și se pun în frigider pentru cel puțin 1 oră.

  3. Separat salata verde se spală și se rupe mărunt. Chiflele de hamburger se taie pe jumătate.

  4. Hamburgerii se fac pe grătar pe ambele părți, chiflele se încălzesc și ele pe grătar. Hamburgerii se montează pe chifle cu salată verde, ceapă, un strop de maioneză și ketchup.

  5. Se pune capacul chiflei, și se pot servi cu cartofi prăjiți alături.

Gustul de acasă