Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se taie pieptul de pui fâșii. Se face un amestec din sosul de soia, zeama de la portocală, mierea de albine, oţetul balsamic, Delikat Găina și ghimbir. Se pune puiul în acest amestec și se dă la frigider peste noapte.
Se răstoarnă puiul, cu tot cu amestecul în care a stat la marinat, într-un vas jena. Se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la cuptor, la foc iute. Se lasă până ce se caramelizează sosul din tavă.
Se pun într-o crăticioară afinele, vinul, zeama de lămâie, zahărul brun, batonul de scorţișoară și zeama de lămâie. Se lasă pe foc până dă în două trei clocote. Se adaugă Delikat Găină, piperul alb și amidonul și se amestecă încontinuu până capătă consistenţa unui sos. Puiul se servește alături de sosul de afine.
Ai încredere în
Gustul de acasă!