Friptură de porc la cuptor
Friptură de porc la cuptor 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    120 Minute
  • Împarte în:
    6 Porţii

Ingrediente:

  • 2 kg ceafă de porc sau mușchi
  • o lingură ulei
  • 3 căței usturoi
  • 30 ml vin alb
  • 500 g morcovi
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Porționează carnea, apoi condimenteaz-o cu Delikat Legume

  2. Într-o tavă unsă cu puțin ulei, asează carnea și adaugă usturoiul

  3. Toarnă puțin vin alb, apoi acoperă carnea cu apă

  4. Adaugă în tava de la cuptor morcovi întregi curățați sau alte legume preferate

  5. Lasă la cuptor timp de 120 de minute la 180 de grade

  6. Servește cald alături de cei dragi

Gustul de acasă