Ai încredere în
Gustul de acasă!
Făina se amestecă cu praful de copt, se adaugă unt și apa. Se frământă un aluat elastic și consistent (dacă este necesar se poate adăuga apă) aproximativ 10 minute. După aceea, se acoperă aluatul cu un prosop și se lasă să se odihnească aproximativ o jumătate de oră.
Aluatul se împarte apoi în 4 părţi din care se formează bile. Fiecare bilă se întinde cu sucitorul sub formă de foaie cu diametrul de aproximativ 25 cm (se poate folosi o farfurie cu ajutorul căreia se decupează un cerc). Se încălzește tigaia și se așază lipia pe ea, după care se coace la foc mare pe ambele părţi. Dacă apar bule, trebuie sparte cu furculiţa.
Puiul se taie cubulețe de 3x3 cm, se condimentează cu Delikat cu gust de Găină, se umezesc și apoi se dau prin pesmet. Între timp, se încinge cuptorul la treapta medie.
Nuggets-urile se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor până se rumenesc.
Când foccacia este gata, se servesc pe ea mozzarella tăiată bucăţele, șunca de parma, roșiile cherry, nuggets-urile și salata. Se toarnă uniform sosul de usturoi. Se servește caldă.
Ai încredere în
Gustul de acasă!