Drob din ficăței și piept de pui
Drob din ficăței și piept de pui 

  • Timp de pregătire:
    30 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 1 buc.
  • usturoi verde - 1 legătură
  • ficat de pui - 500 g
  • ouă fierte - 4 buc.
  • ceapă albă - 1 buc.
  • ouă crude - 6 buc.
  • ceapă verde - 1 legătură
  • ulei - 50 ml
  • Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină - 1 linguriță
  • sare
  • piper

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui se taie în fâșii de 1 cm și se prăjește câteva minute în puţin ulei.

  2. Ficăţeii de pui se spală și se scurg, apoi se prăjesc împreună cu ceapa albă tocată mărunt.

  3. Ceapa verde si usturoiul se taie mărunt. Se adaugă pieptul de pui, ficăţeii (care se dau prim masina de tocat carne), 3 ouă crude, Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină și se amestecă bine.

  4. Jumătate din compoziţia obţinută se pune într-o formă de copt unsă cu puţin ulei. Se pune jumătate din amestec, cele 4 ouă fierte și apoi restul de amestec. Deasupra se mai pun 3 ouă bătute. Se dă la cuptor până când se rumenește deasupra. Se scoate din formă când este rece.

Gustul de acasă