Ai încredere în
Gustul de acasă!
Ceapa se taie mărunt și se călește în ulei. Franzela se trece prin mașina de tocat. Când ceapa s-a înmuiat se adaugă orezul și carnea și se prăjesc puțin.
Se stinge prăjeala cu supă de carne, se temperează, se amestecă cu mărar, ouă, franzelă și se adaugă Delikat cu gust de Găină.
Se pregătește sosul: se pune zahărul pe foc la caramelizat, se stinge cu pastă de tomate diluată în supă de carne. Se adaugă vin și cimbru și se fierbe la foc mic, până se leagă.
Se taie dovleceii în două, pe lung și se scobesc. Se umplu, se așază în cratiță, se acoperă și se împănează cu felii de roșii. Se toarnă sosul și se introduc la cuptor, cu cratița acoperită, să fiarbă la foc mic, până ce carnea este pătrunsă, aproximativ 45 de minute.
Se servesc cu smântână.
Ai încredere în
Gustul de acasă!