Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pieptul de pui spălat se curăţă și se taie în bucăţi. Se fierbe în apă rece împreună cu ceapa, morcovul și Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină. După fierbere se dezosează și se trece prin mașina de tocat.
Într-o cratiţă se desface făina în puţin lapte rece, se toarnă laptele clocotit și se pune vasul pe foc până se îngroașă sosul.
Peste sos se adaugă carnea tocată și câteva bucăţele de unt. Se continuă fierberea până când amestecul este bine legat. Se lasă la răcit, după care se adaugă gălbenușurile și albușurile spumă.
Se formează cu mâna crochete cilindrice, se dau prin pesmet și se pun într-o tavă unsă cu unt. Se coc 20 de minute. După coacere se scot pe un platou și se servesc cu smântână.
Ai încredere în
Gustul de acasă!