Cârnăciori în sos de roșii cu mămăliguță
Cârnăciori în sos de roșii cu mămăliguță 

  • Timp de pregătire:
    5 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • Cârnați- 4 buc
  • Ceapă roșie- 1 buc
  • Suc de roșii– 250 gr
  • Busuioc și oregano – 1 linguriță
  • Ulei - 1 linguriță
  • Pătrunjel – 1 legătură
  • Mălai- 200 gr
  • Apă- 1 l
  • Delikat Bulgărași de Savoare Legume

Paşi de gătire:

  1. Pentru mămăligă folosește un ceaun sau o oală de fontă, cu fundul mai gros. În această oală toarnă apă, sare și după fierbere, mălaiul și amestecă energic

  2. Într-o tigaie, călește ceapa împreună cu cârnații și uleiul.

  3. După ce aceștia sunt rumeniți pe ambele părți, adăugă sucul de roșii și lasă la fiert, la foc mediu încă 15 de minute, presărând Delikat Bulgărași de Savoare Legume.

  4. Adaugă busuiocul și oregano și servește cu mămăligă

Gustul de acasă