Cremă de unt aromat cu verdeață, picant sau cu parmezan 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    8 Porţii

Ingrediente:

  • 200g unt nesărat
  • Pătrunjel verde
  • oregano, rozmarin
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 linguriță zest de lămâie
  • Usturoi pudră
  • 1 linguriță paprika dulce
  • ½ linguriță paprika iute
  • ½ linguriță praf de usturoi
  • Piper
  • Delikat legume

Paşi de gătire:

  1. Pentru fiecare sortiment, amestecă 200g unt la temperatura camerei cu ingredientele tocate mărunt.

  2. Pentru verdeață amestecă pătrunjel, oregano, rozmarin și Delikat legume.

  3. Pentru cel cu parmezan amestecă zestul de lămâie cu usutoriul pudră si Delikat legume.

  4. Pentru varianta picantă adaugă paprika dulce, paprika iute, pudră de usturoi, piper și Delikat legume.

  5. Transferă compozițiile pe o folie de plastic, și formează pentru fiecare o formă cilindrică înfășurată complet în folie.

  6. Pune la frigider pentru cel puțin 20 minute și servește crema de unt pe baghetă de pâine proaspătă.

Gustul de acasă