Cordon bleu
Cordon Bleu 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 10 felii
  • șuncă presată - 5 felii
  • brânză topită - 5 felii
  • ouă - 2 buc.
  • făină
  • pesmet
  • Delikat Gust de Găină - după gust
  • unt (pentru prăjit)/ulei

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui se aplatizează puţin apoi se condimentează cu Delikat cu gust de Găină. Se așază în ordinea următoare: o felie de piept de pui, o felie șuncă, o felie brânză topită și încă o felie de piept de pui. Se prinde pe margini cu câte o scobitoare și se pune la prăjit în ulei cât să le acopere.

  2. După ce s-au prăjit bine, se scot din ulei, se pun pe un șerveţel să se scurgă, apoi se scot scobitorile. Se servesc calde altături de salată.

Gustul de acasă