Conopidă la grătar cu sos de busuioc 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    10 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 5 frunze de busuioc proaspăt
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lămâie
  • 2 lingurițe de Delikat pudră Legume
  • Ulei

Paşi de gătire:

  1. Spală conopida și tai-o felii mari, pe lungime

  2. Pune bucățile în tavă pe folie de gătit, presară pe ambele părți cu ulei de măsline și Delikat pudră de legume

  3. Pune la cuptor pe funcția de grill, la 180 grade, pentru aproximativ 20 minute. Întoarce conopida la jumătatea timpului

  4. Într-un blender, mixează busuiocul cu uleiul de măsline, zeama de lămâie și usturoi

  5. Servește conopida caldă sau rece cu sosul proaspăt pregătit

Gustul de acasă