Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se lasă mazărea la înmuiat peste noapte. Într-o oală se pun 2 pahare de apă, mazărea și Delikat Găină. Se fierb până se înmoaie mazărea și se lasă la răcit.
Se toacă ceapa, se strivește usturoiul prin presă și se răzuie ghimbirul. Ceapa tocată se rumenește în unt împreună cu carnea tocată având grijă ca untul să nu se ardă.
Peste mazăre se adaugă ceapa, ghimbirul, usturoiul și pătrunjelul. Se bat ouăle și se amestecă împreună cu pesmetul până se obține o compoziție omogenă.
Din compoziția de legume se formează rulouri de 8 cm lungime. Se desface aluatul franțuzesc și se taie în pătrățele. Se pun în mijloc rulourile de mazăre și se învelesc rulând.
Rulourile se pun într-o tavă învelită cu hârtie de copt și se ung cu gălbenuș amestecat cu smântână. Se presară cu mac și se lasă la rumenit în cuptorul încins la 200°C aproximativ 30 de minute.
Ai încredere în
Gustul de acasă!