Ai încredere în
Gustul de acasă!
Varza se taie mărunt, se dă puțin la fiert, după care se strecoară.
Ceapa tăiată peștișori se călește în uleiul încins. Se adaugă ardeiul tăiat cubulețe. Se călește sub capac, la foc mic în jur de 10 minute. Se adaugă varza și se lasă iar la înăbușit în jur de 5 minute. Se amestecă, ca să nu se lipească. Se ia de pe foc și se lasă la răcit.
Carnea tocată se condimenteaza cu Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină, se călește în puțin ulei timp de 10-15 minute, apoi se adaugă oul și se omogenizează bine toată compoziția.
Pasta de tomate se amestecă cu 3 linguri de smântână și se condimentează cu oregano.
Se unge cu unt un vas termorezistent. Pe fundul vasului se așază o clătită care se acoperă cu sos (pe toată suprafața, în strat subțire). Se pune întâi un strat de carne tocată, apoi un strat de legume și se presară cu cașcaval ras. Se repetă (clătită - sos - carne - legume - cașcaval), până se termină ingredientele.
Pe ultimul etaj se toarnă restul de sos. Se presară cașcaval ras. Se lasă la cuptorul încins la 180°C timp de aproximativ 30 de minute. Se servește fierbinte!
Ai încredere în
Gustul de acasă!