Ai încredere în
Gustul de acasă!
Spală ciupercile și îndepărtează-le capetele. Taie-le apoi în 4 până la 6 bucăți, în funcție de mărimea lor și apoi taie girolele în două.
Curăță și taie ceapa mărunt și taie separat și arpagicul.
Într-o tigaie fierbinte, adaugă un strop de ulei de măsline și prăjește ciupercile în cantități mici, un singur strat de ciuperci, pe rând. Nu amesteca în tigaie, lasă temperatura să crească pentru a găti dintr-o parte. Când ciupercile sunt aurii îndepărtează-le și repetă cu următorul strat de ciuperci. Odată ce ciupercile sunt toate fierte adaugă untul în aceeași tigaie și apoi adaugă și ceapa tocată. Se prăjește timp de 2 minute împreună cu usturoiul și Delikat Legume. Pune peste ciuperci ceapă și servește-le imediat.
Ai încredere în
Gustul de acasă!