Ciuperci prăjite în usturoi și pătrunjel
Ciuperci prăjite în usturoi și pătrunjel 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    10 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 200g ciuperci cu lapte de șofran
  • 200g ciuperci girolle
  • 400g ciuperci albe
  • ceapă
  • usturoi
  • Delikat Legume
  • ulei de măsline
  • 10g unt
  • frunze de pătrunjel

Paşi de gătire:

  1. Spală ciupercile și îndepărtează-le capetele. Taie-le apoi în 4 până la 6 bucăți, în funcție de mărimea lor și apoi taie girolele în două.

  2. Curăță și taie ceapa mărunt și taie separat și arpagicul.

  3. Într-o tigaie fierbinte, adaugă un strop de ulei de măsline și prăjește ciupercile în cantități mici, un singur strat de ciuperci, pe rând. Nu amesteca în tigaie, lasă temperatura să crească pentru a găti dintr-o parte. Când ciupercile sunt aurii îndepărtează-le și repetă cu următorul strat de ciuperci. Odată ce ciupercile sunt toate fierte adaugă untul în aceeași tigaie și apoi adaugă și ceapa tocată. Se prăjește timp de 2 minute împreună cu usturoiul și Delikat Legume. Pune peste ciuperci ceapă și servește-le imediat.

Gustul de acasă