Ciulama de pui cu ciuperci
Ciulama de pui cu ciuperci 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • carne de pui - 600 g
  • ceapă - 80 g
  • morcov - 50 g
  • pătrunjel - 1 rădăcină
  • ciuperci
  • unt (ulei) - 5 lingurițe
  • făină - 2 lingurițe
  • lapte - 100 ml
  • supă de carne
  • Delikat Găină - după gust

Paşi de gătire:

  1. Bucățile de carne de pui se fierb împreună cu zarzavatul tocat.

  2. Separat, într-o cratiță, se încinge untul, se amestecă cu făina, apoi se stinge cu lapte și cu zeama unde au fiert carnea și zarzavatul, amestecând mereu cu telul, să nu se formeze cocoloașe. Se fiebe până când capătă consistența unei smântâni groase, se adaugă bucățele de carne, puțin Delikat Găină și se mai dă un clocot.

Gustul de acasă