Ciorbiță de curcan cu pătrunjel din grădină
Ciorbiță de curcan cu pătrunjel din grădină 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    35 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 500 g piept de curcan
  • 200 g roșii în bulion sau roșii proaspete
  • 1 morcov
  • 2 cartofi albi mari
  • 1 ceapă
  • ¼ rădăcină de țelină
  • Delikat Gust de Găină
  • sare
  • pătrunjel proaspăt din grădină
  • zeamă de lămâie

Paşi de gătire:

  1. Spală și curăță bine toate legumele și apoi taie-le cubulețe. Clătește ușor cu apă și pieptul de curcan.

  2. Într-o oală de 3-4 L pune 1,5 L de apă și adaugă carnea de curcan, un vârf de sare și o linguriță de Delikat Gust de Găină.

  3. Când carnea este aproape fiartă adaugă legumele tăiate cubulețe și apoi pune capacul și lasă să mai fiarbă până când legumele sunt bine fierte, aproximativ 20 de minute.

  4. Adaugă zeama de lămâie, în funcție de cât de acru îți place să mănânci.

  5. Stinge focul și după 5 minute adaugă deasupra pătrunjelul proaspăt din grădină.

Gustul de acasă