Ciorbă țărănească
Ciorbă țărănească 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • carne de pui - 4 copănele
  • roșii - 2 buc.
  • Delikat Bulgărași Gust de Găină
  • ardei gras - 2 buc.
  • morcov - 1 buc.
  • Delikat Borș Magic
  • pătrunjel - 2 legături
  • mărar - 1 legătură
  • smântână - 200 g
  • tăiței (fidea) - 100 g

Paşi de gătire:

  1. Se pun copănelele la fiert în 2 litri de apă și se spumează. Se taie legumele, după care se adaugă și ele la fiert.

  2. După ce fierb toate se adaugă tăițeii, Delikat Bulgărași Găină, Delikat Borș Magic și sucul de la lămâie. Se mai lasă 5 minute, după care se ia de pe foc. O legătură de pătrunjel se taie și se pune în ciorbă. Se servește cu smântână separat.

Gustul de acasă