Ciorbă de potroace
Ciorbă de potroace 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • apă - 2 l
  • zeamă de varză - 1 l
  • măruntaie și aripi de pui
  • morcov - 1 buc.
  • ceapă - 1 buc.
  • cartofi
  • ţelină potrivită - 1/2 buc.
  • pătrunjel - 1 rădăcină
  • mărar
  • Delikat Bulgărași Gust de Găină
  • Delikat Borș Magic

Paşi de gătire:

  1. Se fierb măruntaiele cu zarzavatul și ceapa, tăiate mărunt. Se spumează și se adaugă Delikat Bulgărași Găină și Delikat Borș.

  2. Când carnea este fiartă, se adaugă separat zeama de varză fiartă, pătrunjelul și mărarul tocate. Se lasă să mai dea în câteva clocote.

Gustul de acasă