Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se pune pieptul de pui la fiert împreună cu ceapa, morcovii și păstarnacul, după care se condimentează cu Delikat cu gust de Găină.
După ce s-au fiert se ia oala de pe foc, zarzavatul se da deoparte (se poate folosi pentru un alt fel de mancare) se scoate carnea și se taie bucățele, după care se pune din nou la fiert împreună cu supa și orezul. Se lasă să fiarbă împreună până când orezul este fiert.
Între timp se freacă bine gălbenușurile, apoi se amestecă cu lapte și smântană, după care se pun într-un castron mai mare. Supa se ia de pe foc, se lasă 10 minute și apoi se adaugă cu polonicul puțin câte puțin peste maiaua din castron. Atunci când se umple castronul, se toarnă în oală.
Se acrește ciorba cu zeamă de lămâie sau oțet. Pătrunjelul verde se toacă și se presară peste supă.
Ai încredere în
Gustul de acasă!