Ciorbă de perișoare 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    6 Porţii

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 felie țelină
  • 40 ml ulei
  • 300 ml suc de roșii
  • Delikat Borș Magic, după gust
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuștean
  • 600 g carne tocată de pui
  • 70 g orez
  • 2 linguri Delikat Gust de Găină
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 4l apă

Paşi de gătire:

  1. Morcovii, o ceapă, ardeiul și țelina se taie cubulețe mici și se pun la călit în ulei într-o oală mare

  2. Carnea tocată se amestecă cu o ceapă tocată mărunt, orezul, oul, o linguriță rasă de sare și un vârf de piper. Se formează perișoarele cu mâinile umede

  3. Când legumele sunt pătrunse, se adaugă apă fiartă și 2 linguri de Delikat Gust de Găină și se lasă la fiert aproximativ 10 minute

  4. Se adaugă și perișoarele una câte una, pe suprafața oalei, fără a le înghesui și se lasă 15 minute sau până când sunt fierte

  5. Se adaugă sucul de roșii, borșul pentru acrit și se lasă câteva clocote

  6. La final se adaugă verdeața tocată mărunt și se servește

Gustul de acasă