Ciorbă de legume cu vită
Ciorbă de legume cu vită 

  • Timp de pregătire:
    15 Minute 
  • Timp de gătire:
    95 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • Carne de vită – 450 gr
  • Suc de roșii – 200 ml
  • Morcovi – 2 buc
  • Pătrunjel – 1 rădăcină
  • Păstârnac – 1 rădăcină
  • Ceapă- 2 buc
  • Mazăre verde- 100 gr
  • Ardei roșu – 2 buc
  • Fasole verde – 100 gr
  • Cartofi – 200 gr
  • Delikat Bulgărași de Savoare Legume

Paşi de gătire:

  1. Taie carnea de vită cubulețe și las-o la fiert timp de 40 de minute, îndepărtând treptat spuma care se formează

  2. După ce spuma a fost îndepărtată total, adaugă ceapa, morcovul, păstârncul și rădăcina de pătrunjel și lasă-le să fiarbă timp de 25 de minute. Apoi adaugă ardeiul gras, mazărea, fasolea și cartofii și lasă-le 15 minute să fiarbă la foc mic

  3. Atunci când legumele și carnea sunt fierte, adaugă sucul de roșii, Delikat Legume și lasă ciorba de legume cu vită să fiarbă încă 15 minute, la foc mic

  4. Adaugă pătrunjel tocat și servește cu smântână, după gust

Gustul de acasă