Ciocănele țigănești
Ciocănele țigănești 

  • Timp de pregătire:
    30 Minutes 
  • Timp de gătire:
    70 Minutes
  • Împarte în:
    3 Minutes 

Ingrediente:

  • apă - 600 ml
  • ceapă - 1 buc.
  • ciocănele de pui - 800 g
  • hrișcă - 300 g
  • morcov - 2 buc.
  • piper negru măcinat - 10 g
  • supă de pui - 1 l
  • Delikat Găină - 10 g

Paşi de gătire:

  1. Se spală, zvântă și așază ciocănelele de pui într-un castron. Se presară deasupra Delikat Găină și se lasă deoparte 30 de minute.

  2. Hrișca se trece printr-o sită, se clătește și se lasă la scurs. Se curăță ceapa și morcovii și se taie cubulețe.

  3. Se adaugă hrișca într-un vas termorezistent. Se continuă cu legumele, piperul și se toarnă supa. Se pun ciocănelele la suprafață. Nu este nicio problemă dacă se lasă în jos.

  4. Se acoperă vasul cu un capac sau cu o folie de aluminiu și se pune în cuptorul încins la 200°C. Se coace 40 de minute apoi se descoperă vasul și se lasă iar la cuptor 30 de minute. Se servesc cu salată verde.

Gustul de acasă