Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se preîncălzește cuptorul la 180°C.
Se spală bine morcovii, cartofii dulci și sfecla roșie, care vor deveni chipsurile tale de legume.
Se taie legumele în felii subțiri cu o mandolină sau un cuțit ascuțit.
Se așează feliile într-un bol mare și adaugă uleiul de măsline.
Se amestecă bine până când feliile sunt acoperite uniform cu ulei.
Se presară Delikat Legume peste felii și apoi amestecă din nou.
Se așează feliile de legume într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, într-un singur strat.
Coace în cuptor timp de 15-20 de minute, întorcând feliile la jumătatea timpului.
Chipsurile se vor coace în cuptor timp de 15-20 de minute, întorcând feliile la jumătatea timpului pentru a se găti uniform.
Se scoate tava din cuptor și lasă chipsurile să se răcească pe un grătar de bucătărie.
Servește chipsurile imediat sau păstrează-le într-un recipient etanș. Poft[ bună!
Ai încredere în
Gustul de acasă!