Ai încredere în
Gustul de acasă!
Sfărâmă cățeii de usturoi cu ajutorul unui cuțit și apoi taie pătrunjelul si ceapa, mărunt. Într-un bol amestecă carnea tocată, usturoiul și o lingură de pătrunjel tocat. Asezonează cu sare, piper, paprika afumată și Delikat Găină și apoi formează chifteluțele cu mâna.
Încălzește uleiul într-o tigaie încăpătoare. Adaugă chifteluțele și lasă-le la prăjit circa 5 minute, ăntorcându-le să se rumenească uniform. Scoate-le din tigaie pe măsură ce sunt gata și pune-le de-o parte.
Mai adaugă puțin ulei în tigaie și apoi prăjește ceapa 2-3 minute. Adaugă roșiile din conservă și spanacul congelat, împreună cu chifteluțele. Adaugă și puțină apă și așteaptă 10 minute.
Când sunt gata presară câteva frunze de busuioc deasupra. Le poți servi cu cous-cous sau simple.
Ai încredere în
Gustul de acasă!