Chiftele cu mazăre
Chiftele cu mazăre 

  • Timp de pregătire:
    15 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • carne tocată de pasăre - 300 g
  • căței de usturoi - 2 buc.
  • ceapă - 1 buc.
  • mazăre - 100 g
  • ouă - 1 buc.
  • pătrunjel - 1 legătură
  • piper - 10 g
  • ulei de floarea soarelui - 60 ml
  • Delikat Găină - 10 g

Paşi de gătire:

  1. Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul. Se călesc puțin și când se răcesc, se adaugă peste carnea tocată într-un castronel. Se amestecă cu ouăle, Delikat Găină și pătrunjelul tocat. Se amestecă totul bine bine și se lasă 15 minute .

  2. Se formează chiftele din amestecul cu carne, în mijlocul cărora se introduce o lingură de mazăre verde (dacă este congelată, se trece întâi prin apă fierbinte). Se rumenesc în ulei încins.

Gustul de acasă