Cartofi la cuptor în coajă
Cartofi la cuptor în coajă 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    25 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • Cartofi – 1 kg
  • Ulei de măsline – 5 linguri
  • Rozmarin proaspăt
  • Usturoi – 4 căței
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Spală cartofii în coajă și taie-i felii transversal în așa fel încât feliile să rămână totuși unite la bază

  2. Pune cartofii pe hârtia de copt și presară Delikat Legume. Unge-i cu ulei de măsline și adaugă rozmarin între feliile de cartofi și câțiva căței de usturoi

  3. Introdu-i la cuptorul preîncălzit la 180 de grade și scoate-i după ce s-au rumenit.

Gustul de acasă