Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se curăță ceapa, se taie mărunt și se pune într-o cratiţă în puţin ulei la prăjit. Se adaugă boiaua, carnea de pui tocată și se amestecă bine pe foc ca să nu se formeze cocoloașe.
Se pune puţin suc de roșii și se lasă pe foc să fiarbă carnea și să scadă sucul din cratiţă. Se condimentează cu Delikat Găină, iar când este gata se trage cratiţa de pe foc și se dă deoparte.
Între timp se fierb cannelloni în apă clocotită pentru aproximativ 2-3 minute, doar cât să se înmoaie puţin, apoi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă de apă. Se unge o tavă sau o formă cu puţin unt, tuburile de cannelloni se umplu cu carnea tocată, se așază în tavă, iar deasupra se pune suc de roșii și se introduce la cuptor pentru 40-45 de minute.
După 30 de minute se scoate tava din cuptor și se pune deasupra brânza și cașcavalul ras. Se introduce din nou la cuptor până se rumenește.
Ai încredere în
Gustul de acasă!