Buzunare de curcan cu roșii uscate și mozzarella
Buzunare de curcan cu roșii uscate și mozzarella 

  • Timp de pregătire:
    15 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • apă - 250 ml
  • sos de roșii - 300 ml
  • mozzarella - 1 felie
  • piept de curcan - 4 buc.
  • roșii uscate - 8 buc.
  • smântână - 200 g
  • Delikat cu gust de Găină - 1 linguriță

Paşi de gătire:

  1. Pe suprafaţa fiecărui file din piept de curcan, se ţine cuţitul oblic și se fac trei tăieturi adânci. Fileurile de curcan se condimentează cu Delikat cu gust de Găină.

  2. Se taie apoi roșiile fideluţă și mozzarella felii.

  3. În fiecare buzunar se introduc felii de roșii și de mozzarella.

  4. Se amestecă bine sosul de roșii cu apă rece și smântână.

  5. Se așază buzunarele pregătite într-un vas termorezistent și se toarnă tot sosul preparat. Se coace sub capac la o temperatură de 180°C timp de 30 de minute și se poate servi cu cartofi.

Gustul de acasă