Buddha Bowl cu dovlecei și quinoa
Buddha Bowl cu dovlecei și quinoa 

  • Timp de pregătire:
    25 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • dovleac
  • morcovi
  • ardei roșu
  • ulei de măsline
  • Delikat Legume
  • quinoa crudă
  • varză proaspătă
  • nuci
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 cutie (400g) fasole neagră
  • oțet aceto balsamic
  • 1 lime
  • frunze de coriandru

Paşi de gătire:

  1. Înjumătățește dovleacul, scoate semințele și cojește-l. Taie dovleacul wedges. Curăță și taie morcovii, curăță ardeii și taie-i în benzi. Amestecă legumele cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 linguriță de Delikat Legume. Se așază totul pe o foaie de copt și se coace într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C (cuptor cu ventilator: 180 ° C) timp de 20-25 de minute.

  2. Pregătește quinoa conform ambalajului. spală frunzele de kale și smulge-le în bucăți mici. Blanșează-le în apă clocotită timp de 2 minute. Scoate-le și scurge-le bine apoi. Prăjește nucile de caju într-o tigaie fără a adăuga grăsime.

  3. Curăță și toacă usturoiul. Pune usturoiul în uleiul de măsline rămas timp de 2 minute. Adaugă fasolea scursă, oțet balsamic și 1 linguriță de Delikat Legume și încălzește încă 2 minute.

  4. Întinde quinoa pe boluri. Pune deasupra legume prăjite, fasole, kale și nucă. Taie lime-ul feliuțe. Se servește cu puțin coriandru.

Gustul de acasă