Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se pregătesc legumele. Se spală cartofii șii se taie cubulețe. Cartofii tăiați se așează într-un bol cu apă rece până în momentul în care vor fi folosiți.
Se pregătesc restul de ingrediente. Se taie ceapa, morcovii, țelina și păstârnacul.
Se călește ceapa până devine sticloasă. Se adaugă apoi restul legumelor tăiate. Se călesc împreună timp de 5-7 minute.
Se adaugă pasta de tomate.
Se adaugă apa și cartofii care au fost scurși de apă în prealabil.
Se lasă ciorba să fiarbă până când legumele sunt moi.
Pentru același gust bogat de fiecare dată, se adaugă 2 lingurițe de Delikat Legume și 2 lingurițe de Delikat Borș Magic.
La final, se toacă pătrunjel, leuștean sau tarhon. Se adaugă în ciorbă la ultimul clocot.
Se stinge focul și se pune capac.
Ciorba poate fi servită. Poftă bună!
Ai încredere în
Gustul de acasă!