Borș cu piept de pui și legume
Borș cu piept de pui și legume 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 1 buc.
  • ardei gras - 1 buc.
  • ceapă - 1 buc.
  • roșie - 1 buc.
  • morcov - 1 buc.
  • cartofi - 2 buc.
  • fidea - 50 g
  • verdeaţă
  • Delikat Borș Magic - 1 plic
  • Delikat Gust de Găină - 1 lingură

Paşi de gătire:

  1. Se spală legumele, se taie mărunt și se pun la fiert. Se spală pieptul de pui, se taie cubuleţe și se adăugă peste legume. Se lasă să fiarbă 30-40 de minute, la foc mic.

  2. Se adaugă fideaua și borșul. După 11 minute se ia de pe foc și se corectează gustul, după preferințe. Pentru o aromă mai intensă, se adaugă întodeauna la sfârșit Delikat cu gust de Găină și verdeaţă.

Gustul de acasă