Aripioare de pui cu miere și lime
Aripioare de pui cu miere și lime 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • aripioare de pui - 18 buc.
  • suc proaspăt de lime - 2 linguri
  • coajă de lime - 1 lingură
  • căţei de usturoi - 1 buc.
  • miere - 1/4 cană
  • sare - 1/4 linguriţă
  • făină - 1/2 cană
  • ulei vegetal
  • piper negru - 1/4 linguriţă
  • Delikat cu gust de Găină - 1 lingură

Paşi de gătire:

  1. Se pune într-un castron mierea, sucul de lime, coaja de lime, usturoiul și Delikat cu gust de Găină.

  2. Aripioarele de pui se dau prin făină și se prăjesc în ulei, într-o tigaie, până când se pătrund.

  3. Se scot aripioarele din tigaie, se scurg de ulei și se scufundă în sosul făcut la început. Opţional se pot servi alături de piure de cartofi.

Gustul de acasă