Ai încredere în
Gustul de acasă!
Spălă ardeii și tăie la fiecare câte un căpăcel cu codiță. Apoi curăță semințele și nervurile din interior
Toacă ceapa mărunt și dă morcovul pe răzătoare. Apoi călește în ulei timp de 2-3 minute până când ceapa devine sticloasă. Adaugă în tigaie orezul și lăsă totul la foc mic pentru încă 3 minute
Într-un bol, amestecă carnea tocată, orezul, legumele, pătrunjelul tocat fin și adaugă Delikat Bulgărași de Savoare Legume
Umple ardeii cu compoziția mixată, fără să presezi pentru a lăsă loc orezului să se umfle
Creează un sos la rece cu roșiile tocate, o lingură de ulei și aproximativ 300 de ml de apă, iar apoi toarnă-l peste ardeii din oală
Acoperă oala cu un capac sau folie de aluminiu și dă-o la cuptor pentru 60 de minute în cuptorul preîncălzit la 190 grade
Servește cu smântână
Ai încredere în
Gustul de acasă!