Ai încredere în
Gustul de acasă!
Dovleceii, morcovul și ceapa se dau pe răzătoarea mică și se călesc în puţin ulei până se înmoaie. Pulpele se dezosează și se dau prin mașina de tocat împreună cu usturoiul, apoi se călesc în puţin ulei.
Separat se opărește orezul. Într-o tigaie se amestecă legumele, carnea și orezul cu 250 ml de bulion și se lasă la fiert aproximativ 5 minute, amestecând continuu pentru omogenizare. Se potrivește după gust cu Delikat cu gust de Găină, sare si piper.
Separat se spală ardeii și se curăţă în interior, păstrând căpăcelele. Se umplu ardeii cu compoziţia de carne și se așază într-o cratiţă. Se amestecă restul de 250 ml de bulion cu apă și se toarnă în cratiţă până la nivelul ardeilor (fără să îi acopere).
Se pune vasul la cuptor la foc mediu, până când ardeii sunt rumeniţi, se asezoneaza cu marar verde tocat marunt. Se servesc calzi cu smântână.
Ai încredere în
Gustul de acasă!