Retete Image

Trio de piure de cartofi

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
20 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
90 minute

Împarte în

Împarte în:
3

Ingrediente:


ungrouped

  • 400g cartofi
  • 400g cartofi dulci
  • 400g păstârnac
  • 1 ceapă
  • Delikat Legume fără monoglutamat
  • ulei de măsline
  • lapte
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  • Preîncălzește cuptorul la 180 ° C. Spală legumele într-o cantitate mare de apă proaspătă.

  • Înfășoară cartofii dulci în folie și gătește-i pentru aproximativ 90 de minute. Lasă-i să se răcească și scoate-i din folie înainte de a-i curăța. Zdrobiește cu o furculiță sau amestecă fin la blender, condimentează-i cu Delikat Legume fără monoglutamat.

  • Într-o cratiță, adaugă cartofii și acoperă-i cu apă rece. Când ajung la punctul de fierbere lasă-i timp de 20 de minute. Verifică dacă cartofii sunt fierți corect, dacă vârful cuțitului trece ușor prin ei. Curăță cartofii apoi rupe-i cu o furculiță. Condimentează-i cu Delikat Legume fără monoglutamat și adaugă puțină apă de gătit pentru a o lega împreună. Se servește cald.

  • Curăță păstârnacul și ceapa, taie-le în cuburi mari și pune-le deoparte. Într-o cratiță fierbinte adaugă uleiul de măsline și prăjește ceapa timp de 5 minute până când devine translucidă. Adaugă cuburile de păstârnac și continuă să le gătești timp de 5 minute. Se adaugă laptele, se fierbe și se acoperă. Fierbe timp de 20 de minute, verifică păstârnacul să fie moale și apoi scurge-l, păstrând apa de gătit. Se amestecă fin păstârnacul adăugând treptat restul de apă de gătit. Condimentează cu Delikat Legume fără monoglutamat. Se servește cald.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă