Retete Image

Tavă de legume coapte și copănele la cuptor

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
20 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
60 minute

Împarte în

Împarte în:
3

Ingrediente:


ungrouped

  • 1 kg copănele
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 dovlecei
  • 2 ardei
  • 200 g roșii cherry
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 150 ml vin
  • Delikat Gust de Găină
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  1. Curăță cartofii și morcovii și taie-i după preferințe. Apoi taie cubulețe dovleceii, ardeii și roșiile cherry

  2. Unge o tavă cu ulei și așează legumele răsfirate

  3. Spală copănelele și așează-le în tavă printre legume. Presară Delikat Gust de Găină

  4. Pune tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 60 de minute

  5. La jumătatea timpului, adaugă o cană de apă sau vin, după gust

  6. Servește simplu cu pătrunjel sau cu o salată alături.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă