
Supă țărănească de primăvară

Timp de pregătire:
15 minute

Timp de gătire:
40 minute

Împarte în:
4
Ingrediente:
ungrouped
- pulpe de pui - 4 buc.
- ţelină - 1 buc.
- ardei gras - 1 buc.
- mărar - 1 legătură
- pătrunjel - 1 legătură
- leuștean - 1 legătură
- morcovi - 2 buc.
- ceapă verde - 2 fire
- lobodă roșie - 1 legătură
- tăiței sau fidea - 1 pumn mic
- Delikat Bulgărași Gust de Găină fără monoglutamat - 1 lingură
Gătim
împreună
împreună
online

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Carnea de pui se taie și se pune la fiert. Între timp se spală și se toacă toate legumele. După primul clocot se adaugă legumele peste carne.
-
Când legumele sunt aproape fierte se adaugă tăițeii. Spre sfârșit se adaugă loboda, ceapa verde, Delikat Bulgărași Găină fără monoglutamat și verdeața tocată mărunt. Se dă oală jos de pe foc și se acoperă.
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă!
