
Supă cremă de dovleac

Timp de pregătire:
20 minute

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în:
2
Ingrediente:
ungrouped
- 1 kg dovleac
- 3 linguri ulei
- 2 cepe
- 2 căței usturoi
- 1 l apă
- 1 morcov
- rozmarin
- 1 legătură pătrunjel
- Delikat Bulgărași Legume
împreună

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Curăță dovleacul și taie-l cubulețe
-
Într-o oală, fierbe-l și adaugă câteva picături de ulei
-
Între timp, curăță ceapa, usturoiul și morcovul și fierbe-le împreună cu dovleacul
-
După ce legumele au fiert, lasă-le să se răcească, strecoară-le și pasează-le cu un mixer. Pe final, presară Delikat Bulgărași Legume și pasează în continuare
-
Amestecă compoziția cu zeama în care au fiert legumele și omogenizează
-
Servește cald alături de rozmarin și pătrunjel.
Gustul de acasă!
