Retete Image

Supă cremă de dovleac

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
20 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în

Împarte în:
2

Ingrediente:


ungrouped

  • 1 kg dovleac
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 căței usturoi
  • 1 l apă
  • 1 morcov
  • rozmarin
  • 1 legătură pătrunjel
  • Delikat Bulgărași Legume
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  • Curăță dovleacul și taie-l cubulețe

  • Într-o oală, fierbe-l și adaugă câteva picături de ulei

  • Între timp, curăță ceapa, usturoiul și morcovul și fierbe-le împreună cu dovleacul

  • După ce legumele au fiert, lasă-le să se răcească, strecoară-le și pasează-le cu un mixer. Pe final, presară Delikat Bulgărași Legume și pasează în continuare

  • Amestecă compoziția cu zeama în care au fiert legumele și omogenizează

  • Servește cald alături de rozmarin și pătrunjel.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă