Retete Image

Supă cremă de dovleac

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
20 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în

Împarte în:
2

Ingrediente:


ungrouped

  • 1 kg dovleac
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 căței usturoi
  • 1 l apă
  • 1 morcov
  • rozmarin
  • 1 legătură pătrunjel
  • Delikat Bulgărași Legume
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  1. Curăță dovleacul și taie-l cubulețe

  2. Într-o oală, fierbe-l și adaugă câteva picături de ulei

  3. Între timp, curăță ceapa, usturoiul și morcovul și fierbe-le împreună cu dovleacul

  4. După ce legumele au fiert, lasă-le să se răcească, strecoară-le și pasează-le cu un mixer. Pe final, presară Delikat Bulgărași Legume și pasează în continuare

  5. Amestecă compoziția cu zeama în care au fiert legumele și omogenizează

  6. Servește cald alături de rozmarin și pătrunjel.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă