Retete Image

Salată picantă de pui cu ciuperci

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
10 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
20 minute

Împarte în

Împarte în:
2

Ingrediente:


ungrouped

  • piept de pui - 1 buc.
  • morcov - 1 buc.
  • ciuperci albe proaspete - 500 g
  • căţei de usturoi - 2-3 buc.
  • 1 ardei iute
  • maioneză de casă
  • Delikat Bulgărași de Savoare Gust de Găină - 2 lingurițe
  • sare
  • susan
  • piper
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  1. Pieptul de pui se pune la fiert împreună cu morcovul și se adaugă în apă 1 linguriţă Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină. Ciupercile se spală, se curăţă și se pun la fiert în apă cu 1 linguriţă Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină.

  2. Între timp, se pregătește maioneza (un gălbenuș de ou fiert, un gălbenuș de ou crud, o linguriţă muștar, zeamă de lămâie și ulei de floarea soarelui).

  3. După ce s-au fiert, se taie pieptul de pui și ciupercile cubuleţe, morcovul se dă pe răzătoarea mică, ardeiul iute se taie rondele, usturoiul se zdrobește și se amestecă toate cu maioneză. La final se presara cateva seminte de susan.

  4. Se servește cu pâine prăjită.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă