Retete Image

Salată de pui cu ciuperci

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
10 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
20 minute

Împarte în

Împarte în:
1

Ingrediente:


ungrouped

  • piept de pui - 1 buc.
  • ardei gras roșu - 1 buc.
  • ciuperci albe proaspete - 500 g
  • căţei de usturoi - 2-3 buc.
  • maioneză de casă
  • Delikat Bulgărași Gust de Găină fără monoglutamat - 2 linguriţe
  • sare
  • piper
  • parmezan
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  1. Pieptul de pui se pune la fiert și se adaugă în apă 1 linguriţă Delikat Bulgărași Găină fără monoglutamat. Ciupercile se spală, se curăţă și se pun la fiert în apă cu 1 linguriţă Delikat Bulgărași Găină fără monoglutamat.

  2. Între timp, se pregătește maioneza (un gălbenuș de ou fiert, un gălbenuș de ou crud, o linguriţă muștar, zeamă de lămâie și ulei de floarea soarelui).

  3. După ce s-au fiert, se taie pieptul de pui și ciupercile cubuleţe, ardeiul oșu gras se taie în fâșii, usturoiul se zdrobește și se amestecă toate cu maioneză. La final presară parmezan ras.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă