
Pizza cu carne de pui

Timp de pregătire:
15 minute

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în:
2
Ingrediente:
ungrouped
- făină - 400 g
- drojdie - 30 g
- ou - 1 buc.
- zahăr - 1 lingură
- lapte - 200 ml
- ulei - 80 ml
- piept de pui - 200 g
- cârnăciori - 100 g
- praz - 1 buc.
- ulei de măsline - 1 lingură
- cașcaval - 150 g
- dovlecel - 1 buc.
- roșii cherry - 4 buc.
- ketchup - 2 linguri
- oregano
- Delikat cu gust de Găină - 1 linguriţă
împreună

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Făina se pune într-un castron mai mare. Într-o adâncitură făcută în făină se adaugă drojdia amestecată cu 3 linguri de lapte și 1 lingură de zahăr. Se amestecă ușor și se adaugă apoi restul de lapte, Delikat cu gust de Găină, oul și uleiul. Se amestecă și se lasă la crescut 20 de minute.
-
Se împarte aluatul în patru părţi egale. Se așază fiecare bucată de aluat în câte o formă de pizza, îmbrăcând bine pereţii formei. Se unge blatul cu ulei de măsline. Se pun deasupra fâșii de șuncă/pui, felii de cârnăciori, bucăţele de cașcaval, felii de dovlecel, rondele de praz și jumătăţi de roșie.
-
Se adaugă ketchup, oregano și se pun formele la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 20 de minute. Se servește caldă.
Gustul de acasă!
