Drob din ficăței și piept de pui | Delikat Romania
Retete

Drob din ficăței și piept de pui

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
30 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în

Împarte în:
4

Ingrediente:


ungrouped

  • piept de pui - 1 buc.
  • usturoi verde - 1 legătură
  • ficat de pui - 500 g
  • ouă fierte - 4 buc.
  • ceapă albă - 1 buc.
  • ouă crude - 6 buc.
  • ceapă verde - 1 legătură
  • ulei - 50 ml
  • Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină - 1 linguriță
  • sare
  • piper
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  1. Pieptul de pui se taie în fâșii de 1 cm și se prăjește câteva minute în puţin ulei.

  2. Ficăţeii de pui se spală și se scurg, apoi se prăjesc împreună cu ceapa albă tocată mărunt.

  3. Ceapa verde si usturoiul se taie mărunt. Se adaugă pieptul de pui, ficăţeii (care se dau prim masina de tocat carne), 3 ouă crude, Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină și se amestecă bine.

  4. Jumătate din compoziţia obţinută se pune într-o formă de copt unsă cu puţin ulei. Se pune jumătate din amestec, cele 4 ouă fierte și apoi restul de amestec. Deasupra se mai pun 3 ouă bătute. Se dă la cuptor până când se rumenește deasupra. Se scoate din formă când este rece.

 
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă