
Drob din ficăței și piept de pui

Timp de pregătire:
30 minute

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în:
4
Ingrediente:
ungrouped
- piept de pui - 1 buc.
- usturoi verde - 1 legătură
- ficat de pui - 500 g
- ouă fierte - 4 buc.
- ceapă albă - 1 buc.
- ouă crude - 6 buc.
- ceapă verde - 1 legătură
- ulei - 50 ml
- Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină - 1 linguriță
- sare
- piper
împreună

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Pieptul de pui se taie în fâșii de 1 cm și se prăjește câteva minute în puţin ulei.
-
Ficăţeii de pui se spală și se scurg, apoi se prăjesc împreună cu ceapa albă tocată mărunt.
-
Ceapa verde si usturoiul se taie mărunt. Se adaugă pieptul de pui, ficăţeii (care se dau prim masina de tocat carne), 3 ouă crude, Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină și se amestecă bine.
-
Jumătate din compoziţia obţinută se pune într-o formă de copt unsă cu puţin ulei. Se pune jumătate din amestec, cele 4 ouă fierte și apoi restul de amestec. Deasupra se mai pun 3 ouă bătute. Se dă la cuptor până când se rumenește deasupra. Se scoate din formă când este rece.
Gustul de acasă!
