Retete Image

Cocoșel de munte cu cartofi la cuptor

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
10 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în

Împarte în:
2

Ingrediente:


ungrouped

  • 1 cocoșel de munte (sau 1 pui, bucăți de pui sau găină de țară)
  • 1 kg cartofi noi
  • Delikat Condimente pentru grătar
  • Delikat Condimente pentru cartofi
  • rozmarin pisat
  • ulei de măsline
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  1. Unge tava de cuptor cu puțin ulei de măsline. Preîncălzește cuptorul.

  2. Spală cartofii noi și taie-i în sferturi sau jumătăți, în funcție de mărimea lor. Nu decoji cartofii.

  3. Taie pe jumătate cocoșelul de munte. Unge-l cu puțin ulei de măsline și cu Delikat Condimente pentru grătar.

  4. Într-un bol încăpător pune cartofii noi tăiați și uscați de apă. Adaugă ulei de măsline și Delikat Condimente pentru cartofi. Amestecă-i bine să fie bine unși și acoperiți de condimente.

  5. Adaugă cartofii în tava de cuptor și așază cocoșelul deasupra, cu tăietura în jos. Lasă-le la copt pentru 30 de minute.

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă