
Cocoșel de munte cu cartofi la cuptor

Timp de pregătire:
10 minute

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în:
2
Ingrediente:
ungrouped
- 1 cocoșel de munte (sau 1 pui, bucăți de pui sau găină de țară)
- 1 kg cartofi noi
- Delikat Condimente pentru grătar
- Delikat Condimente pentru cartofi
- rozmarin pisat
- ulei de măsline
împreună

Paşi de gătire:
Mod de preparare
ungrouped
-
Unge tava de cuptor cu puțin ulei de măsline. Preîncălzește cuptorul.
-
Spală cartofii noi și taie-i în sferturi sau jumătăți, în funcție de mărimea lor. Nu decoji cartofii.
-
Taie pe jumătate cocoșelul de munte. Unge-l cu puțin ulei de măsline și cu Delikat Condimente pentru grătar.
-
Într-un bol încăpător pune cartofii noi tăiați și uscați de apă. Adaugă ulei de măsline și Delikat Condimente pentru cartofi. Amestecă-i bine să fie bine unși și acoperiți de condimente.
-
Adaugă cartofii în tava de cuptor și așază cocoșelul deasupra, cu tăietura în jos. Lasă-le la copt pentru 30 de minute.
Gustul de acasă!
