Retete Image

Ciorbă de perișoare

Timp de pregătire

Timp de pregătire:
20 minute

Timp de gătire

Timp de gătire:
30 minute

Împarte în

Împarte în:
6

Ingrediente:


ungrouped

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 felie țelină
  • 40 ml ulei
  • 300 ml suc de roșii
  • Delikat Borș Magic, după gust
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuștean
  • 600 g carne tocată de pui
  • 70 g orez
  • 2 linguri Delikat Gust de Găină
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 4l apă
Gătim
împreună
online
gustil de acasă

Paşi de gătire:


Mod de preparare

ungrouped

  • Morcovii, o ceapă, ardeiul și țelina se taie cubulețe mici și se pun la călit în ulei într-o oală mare

  • Carnea tocată se amestecă cu o ceapă tocată mărunt, orezul, oul, o linguriță rasă de sare și un vârf de piper. Se formează perișoarele cu mâinile umede

  • Când legumele sunt pătrunse, se adaugă apă fiartă și 2 linguri de Delikat Gust de Găină și se lasă la fiert aproximativ 10 minute

  • Se adaugă și perișoarele una câte una, pe suprafața oalei, fără a le înghesui și se lasă 15 minute sau până când sunt fierte

  • Se adaugă sucul de roșii, borșul pentru acrit și se lasă câteva clocote

  • La final se adaugă verdeața tocată mărunt și se servește

 
      
Ai încredere în
Gustul de acasă!
Gustul de acasă